Dé leukste ZOMERbaan 2022!


uur
Bergen op Zoom

€0
Per Direct

Samen de zomer door. De zomer van 2022 is in aantocht! Wil jij ook alle leuke festivals afgaan deze zomer! Zon, zee, strand, naar je favoriete surfkamp, je duikbrevet halen of heerlijk luieren op het strand in de warme zon? Maar dit kost geld! Vrees niet, bij ZORGassist zitten genoeg cliënten te wachten op een vakantiekracht huishoudelijke hulp! Met €15,- per uur is jouw portemonnee al snel gevuld! Werken als vakantiekracht huishoudelijke hulp vult niet alleen jouw portemonnee, maar zorgt er ook voor dat cliënten in een schoon huis kunnen leven. Vergeet ook niet dat met dit werk sociale interactie heel erg belangrijk is om de strijd tegen eenzaamheid aan te gaan, want niemand hoort deze zomer alleen te zijn.

Draag jij mensen aan bij ZORGassist of werk jij 3 weken aaneengesloten 45 uur, dan verdien jij een hele mooie prijs! Misschien ben jij wel die vakantiekracht huishoudelijke hulp die de meeste uren werkt tijdens de zomerperiode, dan verdien jij nog eens een extra tegoed van €250,-.

Hoe ziet een vakantiewerk-dag bij ZORGassist voor jou eruit? Als vakantiekracht huishoudelijke hulp spring je op je fiets of scooter en rijdt naar de eerste cliënt van de dag. Eenmaal aangekomen stel je jezelf voor en maak je even een praatje met de cliënt. Ondertussen vraag je aan de cliënt waar de %u2018zorgmap%u2019 ligt. Hierin staat namelijk een %u2018checklist%u2019 met welke werkzaamheden je dient uit te voeren, uiteraard overleg je met de cliënt wat belangrijk is voor die dag. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit stofzuigen en dweilen, de (af)was en stoffen van meubels. Iedere cliënt is anders en daardoor zijn de taken ook heel afwisselend. Aan het eind van de dienst pak je de %u2018zorgmap%u2019 er weer bij en samen met de cliënt teken je de urenverantwoording af. Bedankt voor je inzet, op naar de volgende cliënt! 'Klinkt goed! Wanneer kan ik beginnen?' Je kunt starten wanneer jij beschikbaar bent als vakantiekracht huishoudelijke hulp! De zomerperiode loopt van 1 juli tot 1 september. Je dient minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar te zijn. Je kunt maximaal 30 uur per week werken bij ZORGassist afhankelijk van de plaats waar jij beschikbaar bent. 'Wanneer werk je dan eigenlijk?' Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Je kunt zowel %u2018s ochtends als %u2018s middags werken tussen 9.00-20.00 uur en eventueel op zaterdagochtend tussen 8.00-12.00 uur. Dit is in overleg met de cliënt. Verder ben je het weekend lekker vrij om te genieten van je vakantie! Via ons online systeem of app kun je al je diensten inzien en noodzakelijke informatie over de cliënten terugvinden. Per cliënt ben je ongeveer 2 uur aan het werk. De uren zijn flexibel in te delen, wil je meer uren werken dan kun je je altijd inschrijven bij onze openstaande diensten, zo heb jij je eigen rooster in de hand. En vergeet niet hoe meer uren je werkt deze zomer hoe groter de kans is dat je die €250,- kunt winnen!

* Spreekt deze vakantiebaan jou dit aan, lees dan nu snel de voorwaarden op onze website www.werkenbijzorgassist.nl en solliciteer! Voor meer informatie hoe jouw gegevens worden verwerkt, verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring op: https://zorgassist.nl/privacy-reglement/*

Vragen over een vacature?

Wij staan voor je klaar

Vragen over een vacature?

Wij staan voor je klaar

Voor meer informatie hoe jouw gegevens worden verwerkt, verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring op:
https://zorgassist.nl/privacy-reglement/