huishoudelijke hulp Woerden


3-24 uur
Woerden

€12.4
Per Direct

Wil jij jouw steentje bijdragen in de huishoudelijke ondersteuning? Dan is ZORGassist op zoek naar jou!

In Woerden zijn wij op zoek naar een huishoudelijke hulp voor 12 uur per week.

In de huishoudelijke ondersteuning is het belangrijk dat de cliënt in een schoon en leefbaar huis kan blijven wonen. Als huishoudelijke hulp ben jij de spil in de huishoudelijke ondersteuning en ondersteun jij de cliënt bij de werkzaamheden in het huishouden, die de cliënt zelf niet meer kan uitvoeren en laat je zien hoe een cliënt het eventueel zelf wel weer kan! Deze functie is afwisselend, waardevol en dankbaar. Niet één dag is hetzelfde! Bij ZORGassist gaat het niet alleen om het leveren van diensten; Er is uiteraard ook ruimte voor sociaal contact met de cliënt.

Als huishoudelijke hulp ben je zelfstandig en moet deze functie vooral bij je passen. Wat fijn is bij deze functie, is dat jij zelf kan aangeven hoeveel en op welke tijden je wilt werken. Bij ZORGassist werken wij met een zorgmap. In deze map maak jij samen met de cliënt een plan waarin je afstemt welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Denk hierbij aan: stofzuigen, schoonmaken van de keuken, de badkamer en het toilet. Het maakt niet uit of je net klaar bent met school, veel ervaring hebt in de zorg of op dit moment iets totaal anders doet! –zolang jíj de drive én motivatie hebt is de cliënt al ontzettend blij met de hulp die zij kunnen ontvangen. Het aantal uur dat je kan werken is 12 uur per week. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor het aantal uren dat jij wilt werken én die bij jouw beschikbaarheid past.

 • Je houdt van aanpakken, en kan zelfstandig werken
 • Je bent enthousiast, betrouwbaar en hebt een empathisch vermogen
 • Ervaring in de huishoudelijke ondersteuning is handig, maar geen pré
 • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 20:00 uur en/of zaterdag van 08:00 uur – 12:00 uur. Je kunt zelf bij ons aangeven op welke momenten je kunt worden ingepland
 • Je woont in Woerden of omgeving (maximaal 15 km woon-werk)

 • Een bruto uurloon van €12,40 per uur, indien je geen ervaring hebt in de huishoudelijke ondersteuning
 • 25 Vakantiedagen per jaar
 • 8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris
 • 8,33% Eindejaarsuitkering over je bruto jaarsalaris
 • Een netto reiskostenvergoeding van €1.33 per gewerkte dag
 • Korting op je zorgverzekering en gemiddeld 40% korting op jouw sportschoolabonnement
 • Voordelig een fiets leasen via ZORGassist
 • Een pensioenregeling bij PFZW
 • Verder leren door middel van gratis online cursussen

%u201CDe meeste mensen denken altijd dat je maar wat aan het poetsen bent, maar je bouwt een hele mooie en persoonlijke band met je cliënten op.%u201D- Lorraydiz, 5 jaar in dienst. Waar bestaan je werkzaamheden uit Als huishoudelijke hulp ben je zelfstandig en moet deze functie vooral bij je passen. Wat fijn is bij deze functie, is dat jij zelf kan aangeven hoeveel en op welke tijden je wilt werken. Bij ZORGassist werken wij met een zorg map. In deze map maak jij samen met de cliënt een plan waarin je afstemt welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Denk hierbij aan: stofzuigen, schoonmaken van de keuken, de badkamer en het toilet. Het maakt niet uit of je net klaar bent met school, veel ervaring hebt in de zorg of op dit moment iets totaal anders doet! –zolang jíj de drive én motivatie hebt is de cliënt al ontzettend blij met de hulp die zij kunnen ontvangen. Het aantal uur dat je kan werken is tussen 3 en 24 uur per week. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor het aantal uren dat jij wilt werken én die bij jouw beschikbaarheid past.

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur ons dan een korte motivatie waarom jij graag aan de slag zou willen als huishoudelijke hulp. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! "Een schoon huis is een tevreden mens!"– Corma, 9 jaar in dienst

Vragen over een vacature?

Wij staan voor je klaar

Vragen over een vacature?

Wij staan voor je klaar

Voor meer informatie hoe jouw gegevens worden verwerkt, verwijzen wij je graag naar onze privacyverklaring op:
https://zorgassist.nl/privacy-reglement/